KAP Pályázatok- Állattartó telepek fejlesztésének támogatása - 200M Ft támogatástól (Nagy ÉLIP)
Társadalmi egyeztetés alatt

A pályázat (KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-1-24) célja az állattartó gazdaságok versenyképességének fokozása, építési tevékenységekkel és az állattartáshoz szükséges eszközök, gépek, technológiák bevezetésével, valamint zöld beruházások (energetikai fejlesztések) megvalósításával. A napelemes rendszerek, hőszivattyús fűtési rendszerek telepítésével jelentős plusz pontok érhetők el a bírálat során 

KAP Pályázatok- Állattartó telepek megújításának támogatása 0- 200M Ft támogatásig (Kis ÉLIP)
Társadalmi egyeztetés alatt

A pályázat (KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-2-24) célja az állattartó gazdaságok versenyképességének fokozása, építési tevékenységekkel és az állattartáshoz szükséges eszközök, gépek, technológiák bevezetésével, valamint zöld beruházások (energetikai fejlesztések) megvalósításával. A napelemes rendszerek, hőszivattyús fűtési rendszerek telepítésével jelentős plusz pontok érhetők el a bírálat során. 

KAP Pályázatok- Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása - 200M Ft támogatástól (Nagyobb vállalkozásoknak)
Társadalmi egyeztetés alatt

A pályázat (KAP-RD04A-RD04B-1-24) célja az élelmiszer-feldolgozás hatékonyságának növelése mezőgazdasági termékek értéknövelése, piacra jutásának elősegítése, valamint zöld beruházások (energetikai fejlesztések) megvalósításával. A napelemes rendszerek, hőszivattyús fűtési rendszerek telepítésével jelentős plusz pontok érhetők el a bírálat során.

KAP Pályázatok- Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása 0 - 200M Ft támogatásig
Társadalmi egyeztetés alatt

A pályázat (KAP-RD04A-RD04B-2-24) célja az élelmiszer-feldolgozás hatékonyságának növelése mezőgazdasági termékek értéknövelése, piacra jutásának elősegítése, valamint zöld beruházások (energetikai fejlesztések) megvalósításával. A napelemes rendszerek, hőszivattyús fűtési rendszerek telepítésével jelentős plusz pontok érhetők el a bírálat során.

KAP Pályázatok- Díszkertészeti ágazat kisvállalkozásainak támogatása - 36,5M Ft támogatásig (Mikró-kisvállalkozásoknak vállalkozásoknak)
Társadalmi egyeztetés alatt

A pályázat (KAP-RD09b-1-24) célja a díszkertész ágazat modernizációja, a termelési módszerek, a szolgáltatások színvonalának emelése, zöld beruházások (energetikai fejlesztések) megvalósításával. A napelemes rendszerek, hőszivattyús fűtési rendszerek telepítésével jelentős plusz pontok érhetők el a bírálat során.

KAP Pályázatok- Kertészetek korszerűsítése, üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és postharvest fejlesztések támogatása - 5Mrd Ft támogatásig
Társadalmi egyeztetés alatt

A pályázat (KAP-RD01a-RD01c-1-24) célja növényházi termesztő kapacitás növelése, ehhez kapcsolódóan a termesztő felület növelése, a meglévő üveg- és fóliaházak korszerűsítése új, innovatív és környezetbarát termesztési és termelési technológiák elterjesztése. Emellett kiemelt cél az energiafelhasználás hatékonyságának javítása is zöld beruházások (energetikai fejlesztések) megvalósításával. A napelemes rendszerek, hőszivattyús fűtési rendszerek telepítésével jelentős plusz pontok érhetők el a bírálat során.