Kíváncsi, hogy mekkora napelemes rendszerre lenne szüksége? Mekkora helyet foglalnak el a tetőn a napelemek és körülbelül milyen költségekkel kalkulálhat?


Válaszoljon néhány kérdésre, tervezze meg saját napelemes rendszerét pár kattintással és máris személyre szabott kalkulációt kap tőlünk! Mindez csupán egy percet vesz igénybe.

Éves energiafogyasztás: 1000 kWh
Villanyszámla: 0 Ft

A napelem rendszer egy befektetés, amely nem csak anyagi szempontból rendkívül előnyös, de a környezetvédelem és a szén-dioxid kibocsátás miatt is.


Minél több az elektromos eszköz a háztartásban (pl.: elektromos autó), annál nagyobb a napelem megtérülése. Ahhoz, hogy ezt lássuk, csupán egy rendkívül részletes, mindent lefedő napelem rendszer kalkulátorra van szükség.


A Dream Solar napelem kalkulátora a telepítés helyétől kezdve a napelem teljesítményén, méretén és tájolásán át egészen a tetőfedés típusáig mindent latba vesz – hiszen így lesz pontos és teljes a napelem számítás.


A kalkuláció végén pedig megtudhatja, hogy mekkora összeget spórol évente, amelyhez mekkora napelemes rendszerre van szükség, a befektetés megtérüléséhez mennyi időre van szükség, illetve hogyan épül fel a költségek összetétele.